Seriestart som J10

Postet av J04 den 19. Sep 2014

14/9 var det seriestart som J10 for 2004-jentene.

Gult lag reiste til Bølerhallen for kamp mot Bøler. Vi startet med mye nerver og fikk noen baklengs i første omgang.

Kampen snudde litt i andre omgang og jentene la ned en formidabel innsats. Vi stilte med sju spillere. Med seks på banen og en på benken blir det mange løp og jentene ble etter hvert litt slitne.

Uansett, etter kampen var alle like blide og alle var enige om at dette var kjempegøy!

Blått lag tok imot Lillestrøm i Skårerhallen. De skulle spille to kamper, mot Lillestrøm Blå og Gul, men møtte vel det samme Lillestrømlaget begge gangene.

Første kampen tok det lang tid før noen av lagene skårte, men plutselig fikk Lillestrøm inn 3 raske. Vi holdt nervene i ro og fikk ett mål rett før pause, før vi slo til i 2. omgang, og vant kampen 7-5.

Andre kampen tok vi ledelsen 3-1 og 4-2, men Lillestrøm kom tilbake og utlignet i sluttsekundene, så kampen endte 4-4. Det var en kjempeinnsats av alle, og morsomt å se hvor mange forskjellige spillere som skårte, med 8 forskjellige målskårere.