Dagens helt!

Postet av Damelag den 21. Nov 2014

Dagens helt: Emma Bjørndal
Det var bare 6 tilgjengelige Damespillere til kampen mot Skedsmo torsdag 20. november. Heldigvis fikk vi benytte tre spillere fra J16; Cornelia Viken, Tina Nguyen og Emma Bjørndal. Med bare 9 spillere og Skedsmo plassert et stykke lenger opp på tabellen enn oss, var ikke forventningene altfor høye.

Men i første omgang holdt vi godt følge. Godt forsvarsspill gjorde at noen av Skedsmos notoriske målskårere ble holdt i sjakk. Kamilla Freitag hadde en god start og satte inn mange mål for oss. Ved pause var stillingen 14-12 til Skedsmo. Men etter sidebyttet var Skedsmo gode og avstanden ble større. Etter bare noen minutter i 2. omgang ledet de 19-13. Det så mørkt ut.

Men så skjedde det noe, og til tross for flere diskutable dommeravgjørelser mot oss, kom vi mer og mer inn i kampen igjen. Trine Nyang i mål hadde flere gode redninger og farten til 16-spillerne kom mer og mer til sin rett. 19-13 ble til 21-17, 25-22 og etter hvert 28-27. Emma Bjørndal var god gjennom hele kampen. På både eget initiativ og ved godt samspill med nye lagvenninner, skåret hun jevnt og trutt.

Med 2 minutter igjen av kampen sto det 28-28. Da det var 15 sekunder igjen var stillingen 31-30 til Skedsmo. Men da dukket jammen Emma opp igjen og skåret sitt 13-ende (!) mål for dagen. Sluttresultat 31-31, til stor jubel fra oss! Det var mange som jobbet godt og hardt denne kampen. En ekstra takk for hjelpen fra 16-jentene som til sammen lagde 15 mål. En ekstra stor takk til dagens helt, Emma!