Damelaget til semifinale i IØR-cupen

Postet av Damelag den 6. Feb 2015

Kvartfinalen mot Vestby i Skårerhallen var jevn, selv om de tilreisende for det meste lå et par mål foran. Ved pause var stillingen 11-13, og det første Vestby gjorde etter pause var å gå opp til 11-14.
Nå måtte vi svare og etter en veldig god periode gikk vi opp til 15-14. Men Vestby var gode i kontringsfasen, holdt godt tempo og hadde gode pådrag og vekslinger. Etter 50 minutter hadde de passert oss med god margin igjen og stillingen var 19-23. Selv om vi sakte men sikkert smøg oss innpå igjen, så det mørkt ut når det med 1½ minutt igjen sto 26-28. Så reduserte Caroline til 27-28 før Kamilla utlignet 5 sekunder før slutt på frikastoppstilling.

Så kom spørsmålene: Hva skjer nå? Ekstraomganger? Sudden death? Straffekonk? Dommerne måtte sjekke opp med lovgivende myndigheter, før svaret kom: 2 x 5 minutter, første målet vinner! Da ble mynt og kron om avkast veldig viktig, noe pengesterke Johnny dro enkelt i land.

Jentene holdt hodet kaldt i et langt angrep og gikk til slutt for frikast. Ny frikastoppstilling. Da mente Kamilla det var tid for å dra hjem til kveldsstellet og satte frikastet i mål – igjen! Kampen over – seier 29-28.

Så gøy!! Ingenting er vel bedre enn å vinne kamper i siste sekund? Da er håndball-livet på sitt beste!

Mål: Kamilla Freitag 10, Caroline Fossberg 7, Julie Kristjansson 4, Jeanette Pedersen 3, Janneke Støeng 2, Linn Tran 1, Tuva Kristiansen 1, Cornelia Viken 1. Karoline Gjelsvik Eng bidro på andre måter. Redninger fra Solfrid i mål: Drøssevis.