J2000 med seier mot Fjellhammer

Postet av J00 den 13. Mar 2015

Jenter 2000 spilte i dag A-sluttspillkamp mot Fjellhammer, og det er ingen overdrivelse å si at motivasjonen var absolutt på topp for begge lag!

LHK-jentene startet best, med mål etter ca. 5 sekunder, men Fjellhammer holdt følge til 4-4, før Lørenskog dro sakte, men sikkert fra. Det var høyt tempo og høy innsats fra begge lag. Men Lørenskog var glimrende i både forsvar og angrep, og kronet 1.-omgangsinnsatsen med ballsnapping, rush og skåring i siste sekund av omgangen og ledelse 14-9!

Fjellhammer hadde nok hatt en alvorsprat i pausen, for de startet klart best og reduserte tre ganger på under ett og et halvt minutt, før Lørenskog hadde kommet ordentlig i gang. Men jentene våre kom tilbake og kjempet seg opp i 5-målsledelse igjen midtveis i 2. omgang.

Kampen var allikevel ikke avgjort, for Lørenskog fikk først en utvisning, og så en til rett etter at første var ferdig, og selv om de kjempet knalltøft i undertall, tok det på kreftene og Fjellhammer nærmet seg stadig og nådde ett mål bak, 22-21 med to-tre minutter igjen. Men Lørenskog-jentene holdt hodet kaldt. Vi kjempet i forsvar, hadde noen viktige redningen, og brøt gjennom i angrep og dro fra igjen. Med skåring og 3-målsledelse (26-23) da det var ca. 30 sekunder igjen var seieren vår. Fjellhammer fikk et siste mål på straffe etter at tida var ute, men 26-24 over Fjellhammer i A-sluttspill var mer enn bra nok.

Vi er stolte av jentene og innsatsen deres!