2. runde i NM Senior Kvinner

Postet av Lørenskog K3 den 28. Aug 2019

I går, 27.8.19, spilte vi 2. runde i NM og møtte elitelaget Aker topphåndball.

Vi visste på forhånd at kampen kom til å bli skikkelig tøff, men vi hadde bestemt oss for at vi skulle spille vårt spill, kjempe hardt og aldri gi opp. Og det fikk vi til gjennom hele kampen. Alle spillerne står på, jobber hardt og vi får virkelig smake på hvordan nivået er i den øverste divisjonen. Det var utrolig morsomt å få denne opplevelsen, kjenne på nivåforskjellen, krige og ta med seg lærdommen og erfaringen om hvordan vi vil spille når serien starter. Her er det definitivt mye bra å bygge videre på.

Og takk til flott publikum som fylte tribunen i Skårerhallen denne dagen. Vi setter så stor pris på at dere hele tiden heier oss frem.

Du kan se flotte bilder fra kampen her:

https://photos.app.goo.gl/5PodSCPRNqMMAW5p9

Foto: Erik Bratlie


#vierlhk



1. runde i NM Senior Kvinner

Postet av Lørenskog K3 den 28. Aug 2019


15.8.2019 spilte vi vår første NM kamp noensinne. Vi var 13 spente spillere og 2 trenere som reise avgårde til Trøgstad for å møte Slitu.

Det at vi var så spente, har mange nye spillere og nytt trenerteam preget kampen fra start. Spillet flyter ikke og vi kladder det til gang på gang. Dette resulterer i uavgjort 9-9 til pause.

Men så våkner vi og utover i 2. omgang får vi mer sving på spillet vårt og samspillet blir mye bedre. Dette gir resultater og vi vinner kampen 13-22.

Da er vi videre til 2.runde i NM og skal møte elitelaget Aker Topphåndball.


Se bildebonansa her:

https://photos.app.goo.gl/ppkfiRCTeJZTD8vn6