Semifinale

Postet av Lørenskog K3 den 1. Sep 2019


Helgen 30.8 – 1.9. deltok vi i Nordstarnd Hummel cup 2019 og tok oss helt frem til semifinalen. Noe vi er godt fornøyde med. For oss var det ekstra hyggelig å få denne cup-helgen sammen med flere av våre nye spillere og bli bedre kjent med dem. Helgen har vært knall og bestått av mange morsomme øyeblikk, og vi gleder oss masse til ny sesong sammen.

Vi hadde ikke full spillerstall på plass når vi startet i cupen og avsluttet i semifinalen med kun en av bakspillerne våre på banen. Så da fikk både streker og vinger prøve seg i nye posisjoner. Og bakspillerne satt godt plantet på benken med ymse skavanker. I tillegg så var begge trenerne våre med J18 i Lerøy-kvalik på Hamar og vi måtte klare oss selv.

Uavhengig av alle uforutsette hendelser gjennom helgen har vi spilt bra sammen. Vært tøffe som bjørner i forsvar og løpt som noen helter forover og bakover. Vi kriger hele veien til semifinalen og da har vi gjort jobben vår. Nå tar vi helgen og slikker sårene, eller rettere sagt blåmerkene, blå tær, lårhøner, vonde knær, vonde halser og såre lemmer.

 

Nå gleder vi oss til seriestart om én uke!

 

#vierlhk

 

Cupresultater: 

Lørenskog – Gamle Oslo Håndballklubb                    15-14

Vålerenga – Lørenskog                                           19-18

Lørenskog – Vikersund                                            28-15

Hokksund – Lørenskog                                            13-18

Oppegård – Lørenskog                                               16-10

 

Bildegalleri


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.